Vora mar

Artista: Ramon Moscardó

Títol: «Vora mar»

Tècnica: mixta sobre fusta

Ubicació: habitació 117

________________________

Aquesta és una de les dues habitacions pintades per Ramon Moscardó. Va ser pintada el 2021, per la qual cosa és la més recent.

El títol de l’habitació és Vora mar. Les obres de Moscardó retraten escenes quotidianes del dia a dia, tant rurals com urbanes.

Com en moltes altres pintures de l’artista, a la paret als peus del llit Moscardó ens mostra un típic poble costaner vist des d’una de les terrasses elevades. Així, podem apreciar les teulades de les cases, les façanes emblanquinades, la roba estesa i una dona mirant des de la seva terrassa.

Com a la seva altra habitació d’artista, a l’obra hi predominen els tons blaus. Aquest fet és molt habitual a les pintures de l’artista. De la mateixa manera, a la paret del capçal del llit, l’artista ens mostra una escena nocturna on podem veure una passejada al costat del mar amb les terrassetes de bars i restaurants.

Finalment, a la part diürna entre el mirall i la porta de l’habitació, hi trobem una taula amb un fruiter, un gerro amb flors i un gat pujat a una cadira observant un ocell.

Com en moltes altres obres de l’artista, tota l’escena respira un aire molt mediterrani.

Reservar