Gènesi

Artista: Lorenzo Quinn

Títol: «Gènesi»

Tècnica: bronze i marbre travertí

Edició: 9 exemplars

Mesures: 26 x 118 x 25 cm

________________________

Lorenzo és un poeta visual que fa servir l’escultura per transmetre les seves idees sobre conceptes que, de vegades, són difícils d’argumentar. Sovint recorre a representacions amb mans per transmetre aquests conceptes.

En aquesta obra, l’artista reflecteix les diferents etapes per on passa un embaràs. Des de la trobada entre el pare i la mare, la concepció, la gestació fins a l’estadi final del naixement, o com l’artista en diu, independència.

Moltes vegades, les obres de Lorenzo van acompanyades d’un text escrit pel mateix artista que completa l’obra i explica quina va ser la seva font d’inspiració.

TEXT ESCRIT PER LORENZO QUINN:

GÈNESI

Tots tenim la nostra història de formació com a persona. En el meu cas particular sempre vaig tenir problemes per deslligar-me de la meva herència familiar. Ser fill d’Anthony Quinn és alhora un privilegi i una càrrega. És cert que moltes portes se m’han obert només gràcies a aquest simple fet, però això també em deixa sempre a l’ombra del meu pare, fent-me difícil assolir la meva pròpia independència. Al llarg de la meva infància, vaig suportar molts canvis i tots ells em van convertir en qui sóc ara. Simplement…. un artista.

Reservar