Homenatge a Audrey Hepburn

Artista: Antonio de Felipe

Títol: «Homenatge a Audrey Hepburn»

Tècnica: mixta sobre fusta

Ubicació: habitació 116

________________________

L’habitació ret homenatge a Audrey Hepburn, la estrella icònica del cel·luloide de l’època daurada de Hollywood.

Antonio de Felipe és el major exponent nacional dins del Pop-art i un dels pocs artistes del panorama internacional que segueix fidel a aquest estil que va tenir el seu apogeu durant els anys 60 del segle XX.

L’artista ret el seu homenatge particular a Audrey Hepburn fruit de l’admiració que sent per l’actriu. A la paret als peus del llit, podem veure una sèrie de rostres de la famosa actriu pintats usant diferents colors per a cadascun.

A més de l’evident tribut a l’actriu, el llenguatge artístic d’Antonio de Felipe, de manera habitual, homenatja a altres artistes cèlebres. Així doncs, al sostre de l’habitació veiem uns núvols creats a la manera del gran artista Fernand Léger. De la mateixa manera, a la paret del capçal del llit ha fet servir una altra icona del Pop-art com són els flamencs.

De Felipe, a més, va pintar la resta de l’habitació de color rosa, i va fer entapissar el sofà i la cadira amb tons rosats.

Com a curiositat, l’artista va conservar la samarreta que havia fet servir per treballar a l’habitació i avui es pot veure emmarcada a l’entrada de l’estança.

Reservar